Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Εύκολο σπιτικό παγωτό με Merenda

Yλικά:425 γραμ. χτυπημένη κρέμα,
           250 γραμ.Merenda
            50 γραμ.ζαχαρη άχνη
Εκτέλεση:Σένα μικρό μπώλ ανακατεύετε καλά 6 κουταλιές απο την κρέμα γάλακτος, μαζί με την Merenda.
Σ'ενα μπώλ ανακατεύετε καλά με σύρμα την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος μαζι με την άχνη ζάχαρη,μέχρι να γίνει ελαφριά κρέμα.
Προσθέτετε το άλλο μίγμα που έχετε στο μπώλ με την Merenda, με τις 6 κουταλιές κρέμας και ανακατεύετε καλά.  Τοποθετείτε το μίγμα σε ένα ανοξείδωτο μπώλ στην κατάψυξη, και το αφήνετε για 8-10 ώρες,ανακατεύοντας το παγωτο κάθε 2 ώρες.
Ένα πανεύκολο σπιτικό και υγιεινό παγωτό για μικρά και μεγάλα παιδιά....



                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου