Υλικά
1 πακέτο πτι μπερ
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ βανίλια
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σοκολάτα
800 ml.γάλα
Λικέρ για το βρέξιμο των μπισκότων
Αμυγδαλάκι καβουρδισμένο ή τρούφα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Βουτάμε τα μπισκότα στο λικέρ,και τα στρώνουμε σε ένα PYREX
Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της βανίλιας
με τα 400 ml από το γάλα.
Στρώνουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα.
Στρώνουμε άλλη μία σειρά με μπισκότα βουτώντας
και πάλι στο λικέρ.
Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της σοκολάτας
με τα άλλα 400 ml γάλα.
Στρώνουμε και πάλι πάνω στα μπισκότα.
Στολίζουμε με ό,τι μας αρέσει.
Αφήνουμε το γλυκό να σταθεί στο ψυγείο τουλάχιστον
2 ώρες πριν το σερβίρουμε.
1 πακέτο πτι μπερ
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ βανίλια
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ σοκολάτα
800 ml.γάλα
Λικέρ για το βρέξιμο των μπισκότων
Αμυγδαλάκι καβουρδισμένο ή τρούφα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Βουτάμε τα μπισκότα στο λικέρ,και τα στρώνουμε σε ένα PYREX
Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της βανίλιας
με τα 400 ml από το γάλα.
Στρώνουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα.
Στρώνουμε άλλη μία σειρά με μπισκότα βουτώντας
και πάλι στο λικέρ.
Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της σοκολάτας
με τα άλλα 400 ml γάλα.
Στρώνουμε και πάλι πάνω στα μπισκότα.
Στολίζουμε με ό,τι μας αρέσει.
Αφήνουμε το γλυκό να σταθεί στο ψυγείο τουλάχιστον
2 ώρες πριν το σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου