Πολύ γρήγορο, δροσερό γλυκάκι, με κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση.
Καλή επιτυχία!! :)
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 μόρφατ
- 1 ζαχαρούχο
- 2 φακελ.κρέμα στιγμής βανίλια
- 3 ½ κούπες γάλα
- 1 ½ -2 πακέτα πτι-μπερ
- 1 κούπα ινδοκάρυδο ή και παραπάνω για πασπάλισμα
Πως το κάνουμε:
- Χτυπάμε σε μεγάλο μπολ τις κρέμες στιγμής με το γάλα ώσπου να τα πήξουν.
- Σε άλλο μπολ χτυπάμε τη μόρφατ με το ζαχαρούχο σε αφράτη σαντιγί.
- Προσθέτουμε τα 2/3 της σαντιγίς στο μπόλ με τις κρέμες στιγμής και ανακατεύουμε καλά.
- Κόβουμε τα μπισκότα στα 4-6 κομμάτια και τα ανακατεύουμε και αυτά.
- Στρώνουμε το μίγμα σε τάπερ ή πυρέξ και από πάνω στρώνουμε τη σαντιγί που περίσσεψε.
- Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο.
- Βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες και μετά σερβίρουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η γεύση του ινδοκάρυδου υπερισχύει. Κόβεται και σερβίρεται εύκολα. Αν δεν κάνω λάθος την έχω δεί πάνω σε κουτάκι ζαχαρούχου.
Καλή επιτυχία!! :)
πω πω δειχνει υπεροχη!θα την κανω σιγουρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠωωωω!! Λατρεύω την καρύδα!
ΑπάντησηΔιαγραφήps:Είμαι το νέο σου μέλος, αν θέλεις πέρνα μια βολτίτσα και από το δικό μου blog, είμαι καινούρια beauty blogger :)
http://toothfairygardy.blogspot.com