Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η Betty Boop φοράει Lancôme,Betty Boop and Lancome


                                                                                                                                                                                                                          


Με το λανσάρισμα της νέας μάσκαρας Hypnôse Star, η Lancôme επανεφεύρει το glamour,Πρωταγωνιστούν το  supermodel Daria Werbowy και η Betty Boop, σε ένα συνδυασμό κινουμένων σχεδίων και πραγματικότητας.Η Hypnôse Star, η τελευταία μάσκαρα της Lancôme, είναι ένα σύμπλεγμα τεχνολογίας της οποίας το βουρτσάκι με τις δύο όψεις, αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες με τρόπο που ο όγκος ξεκινάει από τη ρίζα, ενώ χαρίζει μια Χολιγουντιανή καμπύλη!
Μία εντελώς πρωτότυπη ταινία που αναμιγνύει  το Χολιγουντιανό σινεμά στα  30s με το μοντέρνο glamour, συνδυάζοντας το σκανδαλιάρικο βλέμμα και τον απίστευτο αισθησιασμό της Betty Boop, με τη σημερινή ομορφιά της Daria Werbowy.
Η αγαπημένη ηρωίδα πρωταγωνιστεί μαζί με το supermodel Daria Werbowy σε μία απρόσμενη ταινία με ένα συνδυασμό κινουμένων σχεδίων και πραγματικότητας για το λανσάρισμα της νέας μάσκαρας Hypnôse Star, της Lancôme. Μια μάσκαρα πραγματικά υπέροχη!!!




  Mascara specialist brings together cartoon icon and supermodel Daria Werbowy to promote new product. 
1930s cartoon character Betty Boop will star in a new Lancôme mascara marketing campaign, alongside supermodel Daria Werbowy. The campaign will promote Lancôme’s latest brand extension Hypnose Star.





.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου