Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις ημέρες των γιορτών και αφού έχουμε αποφασίσει που θα κάνουμε ρεβεγιόν και τι θα φορέσουμε, μένει να καταλήξουμε στο στυλ του μακιγιάζ για το συγκεκριμένο βράδυ....
 Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα με το ντύσιμό και την προσωπικότητά σας και καλή χρονιά!
ΣΕ ΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ: Απλώστε στο βλέφαρο μια στρώση από χρυσή σκιά. Τονίστε εσωτερικές γωνίες των ματιών με άσπρη σκιά και ολοκληρώστε με καφέ αϊλάινερ. Περάστε αρκετές δόσεις μάσκαρα. Βάλτε ρουζ σε ζεστούς τόνους και δώστε λάμψη σε όλο το πρόσωπο με πούδρα μπρονζέ-χρυσό. Στα χείλη απλώστε lip gloss και σχεδιάστε το περίγραμμα με μολύβι χειλιών στους ίδιους τόνους.
ΣΕ ΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΛΕ: Απλώστε στο βλέφαρο μια ασημί σκιά δίνοντας έμφαση στο τόξο του φρυδιού. Γεμίστε το κινητό βλέφαρο με μια μπλε ιριδίζουσα σκιά. Γεμίστε τις άκρες του κάτω βλέφαρου μέχρι τα 2/3 με την ίδια σκιά. Τονίστε το περίγραμμα των ματιών με μολύβι στην ίδια μπλε απόχρωση. Απλώστε στα χείλη κραγιόν και φωτίστε το κέντρο με lip-gloss.
ΣΕ ΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ: Απλώστε στο πάνω βλέφαρο μια ανοιχτόχρωμη πράσινη σκιά. Σχεδιάστε το επάνω και κάτω περίγραμμα των ματιών με ένα πράσινο σκούρο μολύβι και απλώστε στα χείλη σας κραγιόν και φωτίστε τα με lip-gloss. Τελειώστε δίνοντας τέλειο σχήμα με μολύβι χειλιών.