Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Σοκολατάκια με γέμιση καρύδας//Coconut chocolates

Σοκολατάκια με γέμιση καρύδας.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 350 γρ. βανίλια (υποβρύχιο)
  • 200 γρ. κουβερτούρα
  • 125 γρ.(ή 1 πακέτο) ινδοκάρυδο
Φτιάχνει
20 τεμάχια περίπου

Πως το κάνουμε:

  1. Σε μικρό σκεύος βάζουμε τη βανίλια και τη ζεσταίνουμε μέχρι να γίνει ρευστή,σε χαμηλή φωτιά.
  2. Το βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη καρύδα ανακατεύωντας καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το πλάθουμε μπαλάκια ή μπαστουνάκια.
  4. Λιώνουμε τη κουβερτούρα σε μπέν μαρί και τα βουτάμε ένα ένα μέσα, τα βάζουμε επάνω σε λαδόκολλα να κρυώσουν.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να βάλουμε και μαστίχα, αντί για βανίλια, στη γεύση βανίλια μπορείτε να βάλετε ψιλοκομμένο πορτοκάλι απο το γλυκό του κουταλιού, του δίνει άρωμα. !!!Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget