Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Small haul..

Hello girls!!

Πρόσφατα έκανα κάποιες αγορές απο τον Χόντο και θέλησα να πω την γνώμη μου για κάποια απο τα νεοαποκτηθέντα προιόντα...
Λοιπόν ξεκινάω με μακιγιάζ απο την Essence..
Βρήκα επιτέλους το κραγιονάκι που έψαχνα παντού και ήταν σε έλλειψη για πολύ καιρό.
Το "Αll about cupcake"no 53...



Essence no 53 "all about cupcake"

All about cupcake
Aπο κατάστημα 1 ευρώ πήρα αυτό το μολυβάκι για τα χείλη με 1.49ευρώ σε κοραλί απόχρωση μιάς και τώρα το καλοκαίρι αυτότο χρώμα "παίζει"πολύ,και επίσης φοριέται και μόνο του..

Για τα μάτια ένα eye liner απο την Essence σε πινελάκι που είναι από τα αγαπημένα μου σε σχέση με τα στυλό...για την τιμή του αλλά και ακριβότερο να ήταν,αξίζει πάρα πολύ αυτο το liner το πινελάκι ειναι φοβερό και γράφει τέλεια!


Για τα νύχια πάλι απο την Essence ενα τέλειο ρόζ της τσιχλόφουσκας..
Για τα μαλλιά το καινούργιο λάδι της GARNIER MIRACULOUS OIL,δεν θέλει ξέβγαλμα,με Argan oil,μυρίζει τέλεια,και βοηθάει  στο να είναι τα μαλλιά απαλά,και χωρίς φριζάρισμα.Τωρα το καλοκαίρι με την θάλασσα τον αέρα,και το αλάτι,ειναι ιδανικό.Εμένα τα μαλλιά μου τα έκανε πολύ απαλά και μυρωδάτα.Το πήρα απο τον Βασιλόπουλο με -30% έκπτωση 6.30 περίπου απο 8.99 που είχε κανονικά!Σούπερ!


Για το σώμα πήρα την body lotion της BIOTEN με άρωμα καραμέλας(τουλάχιστον εμένα αυτό μου θυμίζει),με macadamia,και βούτυρο κακάο.
Λεέι οτι είναι κατάλληλο για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες,αλλά,σε μένα δεν "έκατσε"καθόλου καλά,διότι είναι σαν να μην βάζω καθόλου κρέμα.Είναι πολύ ελαφριά για το δέρμα μου επειδή εχω ξηρό πρός πολύ ξηρό δέρμα,κι έτσι δεν μου άρεσε και ιδιαίτερα,επειδή πρέπει να κάνω επάλειψη ξανά και ξανά μέχρι να σταματήσει να με "τραβά"η επιδερμίδα...Δεν θα την ξαναγόραζα πάντως αν και απο άρωμα "σκίζει".Δεν το συνιστώ σε πολύ ξηρές επιδερμίδες,ή ταλαιπωρημένες απο τον ήλιο...


Και τέλος το roll on αποσμητικό της Sanex, ZERO 0%,που σημαίνει οτι δεν περιέχει αλουμίνιο(aluminium Chlorohydrate),alcohol,και Parabens.Πολύ σημαντική η έλλειψη τους απο ένα αποσμητικό μιάς κι αυτά τα συστατικά(το αλουμίνιο) έχουν κατηγορηθεί  για διάφορες αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία.Διαρκεί 24 ώρες και έχει ένα διακριτικό άρωμα.Από τότε που βρήκα αποσμητικό χωρίς αυτό το αλουμίνιο,δεν ξαναπαίρνω άλλη μάρκα μέχρι να βγάλουν κι άλλες εταιρείες κάτι ανάλογο.

Αυτά για την ώρα girls!Μέχρι το επόμενο post..
φιλάκια πολλά!

Εlizabeth 


2 σχόλια: