Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

La Roche Posay Hydraphase,intense serum


Γειά σας!!!


Πρόσφατα έφτασε στα χέρια μου ο νέος ορός ενυδάτωσης της La Roche Posay,για αφυδατωμένες επιδερμίδες,και ενθουσιάστηκα μιας κι εχω πολυ ξηρή-ευαίσθητη-αφυδατωμένη επιδερμίδα απο παιδί.


Είναι σε μορφή παχύρευστου τζέλ,και απλώνεται πρίν την κρέμα μέρας-νύχτας.
Εδώ και μια εβδομάδα περίπου την χρησημοποιώ ανελλιπώς κάτω απο την κρέμα μου πρωί βράδυ, κι έχω παρατηρήσει ότι εκτός του ότι αποροφάται αμέσως,είναι δροσερή, και έχω δει διαφορά στην υφή του δέρματος μου σε πρόσωπο-λαιμό-ντεκολτέ.Ακόμα και στην περιοχή γύρω απο τα χείλη μου,που εχει δημιουργηθεί απο την ζέστη έκζεμα,που δεν "ανέχεται"το δέρμα εκεί κάτι άλλο πέρα απο κορτιζονούχα φαρμακευτική κρέμα,δοκίμασα να βάλω απο κάτω τον ορό και δεν με έτσουξε καθόλου.. !!


Προσωπικά ειμαι υπέρ των ορών που μπαίνουν κάτω απο τις κρέμες,διότι αυτο βοηθάει στην μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της κρέμας,αλλά και λόγω της υφής και των εμπλουτισμένων συστατικών των ορών,βοηθά το δέρμα να απορροφήσει ευκολότερα τα ωφέλιμα συστατικά τους.Είναι μια απαραίτητη έξτρα περιποίηση για την επιδερμίδα.


Έμεινα ευχαριστημένη με το γεγονός οτι μετά τον καθημερινό καθαρισμό και αφού βάλω τον ορό,δεν με "τραβάει"το δέρμα μου τόσο πρίν την κρέμα,όπως με άλλους ορούς που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν.


Ο ορός αυτός λοιπόν  περιέχει Κλάσματα Υαλουρονικού Οξέως, Αργινίνη + Σερίνη,καθώς και το Ιαματικό νερό της La Roche-Posay. 
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα δραστικό συστατικό με διπλή δράση,για άμεση και μακράς διάρκειας ενυδάτωση. 
Χάρη στο εξαιρετικά μικρό μέγεθος των κλασμάτων του, διεισδύει βαθύτερα. 
Η Αργινίνη και η Σερίνη είναι αμινοξέα που υπάρχουν φυσιολογικά στο δέρμα. 
Για πρώτη φορά συνδυάζονται με κλάσματα υαλουρονικού οξέος, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα τους.
Όσο για το ιαματικό νερό της La Roche-Posay έχει αποδεδειγμένη αντιερεθιστική, αντιοξειδωτική και κατά των ερεθισμών δράση.(Να γιατί δεν με έτσουξε στο ερεθισμένο σημείο απο το έκζεμα!!!)............
 

 Ευχαριστώ πολύ την ΑssetOgilvy που μου απέστειλε δωρεάν το προϊόν, εκ μέρους της Loreal Cosmetique Active,δίνοντας μου  την ευκαιρία να σας μεταφέρω την άποψή μου!!!


 *Το post δεν είναι διαφημιστικό είναι ενημερωτικό.

2 σχόλια:

  1. Αν και δεν ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας μου είμαι σίγουρη ότι πρέπει να είναι πολύ καλό προϊόν!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή